Paintball valt tegen

Gisteren ben ik gaan paintballen in Almere, blijkbaar in het grootste paintball park van Nederland. Ik hoopte dat het leuk zou worden, maar het viel mij tegen. Ik heb drie rondes gespeeld, niemand geraakt, zelf drie keer geraakt, en nooit gezien wie mij had geraakt. Op de schietbaan waar je kan oefenen merkte ik dat de helft van de paintballs die ik afschoot op een doel dat 15 meter verder lag, het doel misten omdat de paintballs uit koers raakten. Ik had een paintball geweer gehuurd. Er deden ook veel mensen mee die het al veel vaker hadden gedaan en eigen wapens hadden die accurater waren, verder konden schieten, en veel sneller paintballs af konden vuren dan het wapen dat gehuurd kon worden. Deze mensen participeerden in rondes waar ook beginnelingen als ik in meespeelden. Ik was dus flink in het nadeel. Misschien als ik ooit nog eens paintball speel tegen mensen met een vergelijkbaar niveau van ervaring en identieke wapens dat er lol aan kan beleven. Maar tot nu toe is het mij nogal tegengevallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven