Mijn presentie op Hyves

Sinds kort heb ik een account op Hyves. Iedereen gebruikt tegenwoordig Hyves, ik wilde niet buiten de boot vallen en besloot mee te doen met de massa, hoewel ik Hyves maar een matige social networking website vind. Op zich is het al geen mooie, gebruikvriendelijke website. Maar op Hyves lijkt het voor veel mensen wel een wedstrijd om de profielpagina zo afgrijselijk en onleesbaar als mogelijk is te pimpen. Hoewel Hyves de enige social networking website is die ik tot nu toe heb gebruikt, heb ik de indruk dat bijvoorbeeld Facebook een veel beter ontworpen website heeft.

Mijn Hyves profiel acht ik voorlopig vooral handig om te verwijzen naar mijn twee weblogs. Ik heb op dit moment nog maar twee vrienden, en ik zie het nut van een social networking website niet echt. Ik begrijp het functioneren van een social networking website ook nog niet. Hoe zou ik nieuwe mensen kunnen leren kennen, als ik ze niet in het echte leven ken? De informatie in profielen is immers ook maar erg oppervlakkig. Het is toch niet de bedoeling dat ik in het wilde weg wat onbekende mensen toevoeg als vriend? En als ik mensen ga toevoegen die ik in het echte leven wel ken, waarom zou ik ze dan toevoegen?

Mijn hackergotchi heb ik als profiel foto gebruikt, maar met een witte i.p.v. een transparante achtergrond. Op de een of andere manier lijkt Hyves mijn afbeelding met de transparante achtergrond niet goed weer te geven, het ligt i.i.g. niet aan de afbeelding zelf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.