Twee papers ingeleverd

Recent heb ik twee papers ingeleverd voor mijn opleiding, zie mijn Engelse weblog om ze te downloaden. Een groter paper voor de cursus Onderzoeksseminar 2 en een kleiner paper voor de cursus Burgers en Democratie. Voor de laatste heb ik nog geen beoordeling gekregen, maar de eerste is als onvoldoende beoordeeld. Het is veel te veel beschrijvend, het eerste en tweede hoofdstuk zijn niet veel meer dan de samenvatting van de gebruikte bron. Daarnaast is de analyse op basis van doeltreffendheid en doelmatigheid ook onder de maat. Ik begrijp de redenen waarom het als onvoldoende werd beoordeeld, gelukkig heb ik de mogelijkheid om een verbeterde versie in te leveren. Het paper dat ik voor Burgers en Democratie had ingelverd (een cursus die ik volg bij de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap) bevat ook meer mankementen dan ik wens, maar ik reken op een voldoende.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven