Mijn weblog geniet meer bekendheid

Laatst hoorde ik van iemand dat mijn weblog te vinden was via de website van de Universiteit Utrecht. Ik was verbaasd, ik kan mij wel herinneren dat ik in een ver verleden eens gereageerd had op een oproep per e-mail aan studenten van de faculteit Geesteswetenschappen om hun weblog bekend te maken als zij er een hadden. Maar ik kan mij niet herinneren dat er sindsdien naar mijn weblog werd verwezen via de website van de universiteit. Welnu, na een zoekopdracht met Google heb ik dit onderdeel op de website gevonden dat verwijst naar weblogs van personeel en studenten van de faculteit Geesteswetenschappen. Spannend dat ik langzaam wat beroemder wordt.

Maar ja, het schept in mijn ogen ook wel verplichtingen nu ik weet dat de universiteit naar mijn weblog linkt. Hoewel de mensen die mijn weblog hebben gelezen niet negatief antwoorden op mijn vraag of de hoeveelheid posts met auto’s als onderwerp te groot was, denk ik dat ik voortaan het gewauwel over auto’s wat ga verminderen en meer over mijn studie ga bloggen. Er zijn veel onderwerpen waar ik over wil schrijven, maar ik reserveer er niet altijd de tijd voor. De volgende posts zullen gaan over wat ik de laatste tijd heb uitgevoerd, maar waar ik nog niet over heb geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.