Nieuwe website en domeinnaam

Vanaf nu heb ik een nieuwe domeinnaam – http://www.alexandervanloon.nl/ – bij een nieuwe host, Antagonist. De website met mijn weblog zal identiek blijven, maar bij mijn nieuwe webhost zal ik eindelijk ook eens een werkende installatie van Gallery toevoegen. Mijn huidige host, Trans-IT, heeft op dit moment de safe mode van PHP aangezet, en als dat aan staat weigert Gallery dienst. Ook biedt Antagonist functionaliteit om automatisch software als WordPress en Gallery te installeren en te updaten, en dat neemt mij ook erg veel vervelend werk uit handen. Ik bericht later op mijn weblog hoe goed Antagonist bevalt, wanneer ik mijn weblog heb gebackupped en gekopieerd naar mijn nieuwe website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven