Engels weblog

Ik heb al een lange tijd niets meer geschreven op dit weblog, ik heb aardig wat te vertellen, maar ik ga dat niet meer proberen in te halen door die verhalen alsnog op mijn weblog te posten. Wel heb ik de laatste tijd heel veel gepost op mijn nieuwe Engelse weblog. Ik ben met een Engels weblog begonnen omdat ik ook een internationaal publiek wil bereiken, maar posts die niet voor een internationaal publiek interessant zijn blijf ik op mijn Nederlandse weblog posten, misschien komt er ook wel wat overlap. De link naar mijn Engelse weblog staat in de rechter kolom onder “Pagina’s”.

Verder is het belangrijkste wat ik heb te vertellen dat mijn studie redelijk goed gaat, volgende periode moet ik nog maar één van de twee tentamens halen om het bindend studieadvies te halen. Natuurlijk probeer ik ze wel alle twee te halen, daar niet van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven