Verder naar het tweede jaar van geschiedenis

Ik heb voldaan aan de eis van 37,5 ECTS voor het bindend studieadvies van mijn opleiding, geschiedenis. Ik ben blij dat ik deze keer door kan gaan met mijn opleiding en dat een diploma over een paar jaar in zicht is. Toch vind ik het wat jammer dat ik drie tentamens van ieder 7,5 ECTS (het totaal aantal ECTS dat in een jaar te behalen is bedraagt 60) niet gehaald heb, dat neem ik mijzelf kwalijk.

In tegenstelling tot het eerste jaar is het in het tweede en derde jaar mogelijk om volledig zelf het studieprogramma te bepalen binnen de beperkingen van de keuzemogelijkheden die geboden worden door de opleiding. Voor volgend jaar heb ik onder andere gekozen voor de minor bestuurs- en organisatiewetenschap, en het derde jaar volg ik waarschijnlijk een stage. Met de minor krijg ik toegang tot een master op het gebied van bestuurs- en organisatiewetenschap. Zo heb ik tot mijn tevredenheid toch nog mogelijkheden om mij bezig te houden met bestuurskunde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven