Kleine update

Zojuist even geupdate naar de laatste versies van WordPress (de software achter dit weblog) en K2 (een theme voor WordPress). Ook even een header picture toegevoegd. Hoewel ik zelf niets heb aangepast aan PHP code ben ik zo erg tevreden met mijn weblog. Met Gallery heb ik overigens nog steeds geen oplossing. Zie hieronder de originele foto voor de kikker, klik deze foto voor een demonstratie van de Lightbox plugin voor WordPress. Mooi effect hè?

de kikker

2 gedachten over “Kleine update”

  1. Eej Sander,

    die foto van die kikker is echt heel mooi! Is het goed als ik hem op mijn computer opsla, of zitten er auteursrechten op? 😉

    Vgr,

    Paul Smeulders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven